Vandregruppen Tursækken blev oprettet 29. august 2019 af undertegnede.


Gruppebeskrivelse (som medlemmer skal kunne se sig selv i)  - beskrivelse opdateret 29. feb. 2024:


Tursækken er en vandregruppe, hvor vi laver ture for og med hinanden i naturen. Den primære aktivitet er flerdages vandreture med overnatning i det fri året rundt. Det kan være weekendture i Danmark eller ferieture i udlandet med hovedfokus på Norden. Andre typer ture kan forekomme, herunder ture med hytteovernatning eller éndagsture.


Vi skal snarere være aktive medlemmer end mange medlemmer.


Gruppens primære område er Jylland. Vi har dog medlemmer i hele Danmark.

Deltagelse på ture er på eget ansvar. I udgangspunktet er man selvforsynende på turen, med mindre andet aftales. Vi lærer af hinanden.


VIGTIGT ved anmodning om medlemskab: Husk at besvare de 3 simple spørgsmål, som du bliver stillet i forbindelse med anmodningen!


Sådan fungerer det i praksis: 


Gruppen fungerer primært som en facebookgruppe, men har også en nyhedsbrevsliste, hvor de, der ikke bruger Facebook, opdateres om aktiviteter pr. email.
Gruppen har nu lidt mere end 350 medlemmer via Facebook og dertil et mindre antal nyhedsbrevsmodtagere. (skrevet 28. juni 2022)

Tursækken er nu igen gjort synlig andre steder på Facebook. Man kan altså klikke ind på gruppen på nedenstående link og anmode om medlemskab. Turkalenderen er også synlig her på hjemmesiden. Turbeskrivelser af de enkelte ture bliver lagt ud her, efterhånden som de er klar. 


For optagelse på nyhedsbrevsliste: Kontaktoplysninger her.   


Til Tursækken på Facebook . Her kan du nu anmode om medlemskab i gruppen. HUSK at besvare spørgsmål om medlemskab!


Til Turkalenderen.
   


     

Læs om nogle afviklede fjeldture i Tursækken i 2020:

Beretning om fjeldtur i Setesdals- Ryfyldkeheiane i 2020

Turberetning om fjeldturen Lysefjorden Rundt 2020


Turberetning og billeder fra turen Padjelantaleden med afstikkere, 2022OBS: Tursækken er et fælles projekt, hvor alle slår ture op på lige og gratis vilkår! Men jeg har valgt at udlåne et hjørne af min private vandrehjemmeside til Tursækken, som jeg i øvrigt også administrerer. Planen er at holde et årsmøde for medlemmerne hvert år i september.
Mvh. Jens Brun


Tursækkens coverbillede og logo, set øverst:

Coverbilledet: Isranunkel på sten i vandløb, Lapland, fotograferet af Nora Badawi.
Logoet, som er placeret i hjørnet er begået af Vibeke Nydam, der bagte logoet som kage til årsmødet 2022